• Hillerødholmsalle 47 st th
  • Per@hypnose-i-hilleroed.dk
  • + 45 40 40 13 45

F&Q

Hvad er hypnose?

Hypnose er en tilstand. Du kan ikke sammenligne denne tilstand med hverken at sove eller at være vågen. Populært sagt kan hypnose beskrives som en tilstand mellem at være vågen og at sove. Det yder dog ikke tilstanden fuld retfærdighed. For selvom en person kan se ud, som om kroppen er fuldstændig afslappet og nærmest sover, så sker der utrolig meget i sindet.

Mister jeg bevidstheden i hypnose?

Alle sanser bliver mere end 20% skærpet under hypnose. Du mister ikke din opmærksomhed, når du er i hypnose, men din underbevidsthed arbejder mere med dig end i vågen tilstand. Hypnose kan bedst beskrives som en tilstand, hvor du har adgang til de automatiske processer, som du har tillært dig selv gennem hele livet.

Hvad foregår der?

Ved hypnose får man klienten til at komme ned i den aftalte trancedybde. Derefter starter hypnoterapien, der påvirker tanker, følelser og adfærd. Her arbejdes der med klientens underbevidsthed.

Hvad kan behandles?

Alt kan behandles, men det er vigtet, at det er dig selv der tager beslutningen. Børn fra cirka 6 års alderen – afhængig af modenhed – kan hypnotiseres. Normalt vil hypnoterapeuter ikke arbejde med psykotiske, udviklingshæmmede eller stærkt paranoide mennesker.

Hvor lang tid varer en hypnosebehandling?

En behandling med hypnose og hypnoterapi varer – ved en professionel hypnoterapeut – første gang omkring 1 til 1 1/2 time, følgende gange ca. en time. Ved gentagende gange normalt 1/2 time.

Kan jeg hypnotiseres mod min vilje?

Nej - Der er ikke nogen, der kan hypnotiseres mod deres vilje. Det er desværre en meget udbredt misforståelse, som kommer fra mange film, hvor produceren ønsker at dramatisere processen.

Kan alle komme i dyb hypnose?

Alle mennesker kan komme i dyb hypnose, men det er ikke alle, der tillader sig at blive hypnotiseret dybt. Det er derfor vigtigt, at man – hvis man skal hypnotiseres – vælger en person, som man føler, man kan have tillid til og som samtidig respekterer ens nuværende livssituation.

Hvad er hypnose og hypnoterapi

Med hypnose arbejdes der direkte med en persons underbevidsthed, og derigennem påvirkes følelser, tanker og adfærd.

Hvad koster det?

Første gang 800,- kr. følgende gange 500,- kr. Flere gange aftales fra gang til gang. Altid kontant eller med Mobilepay

Skal vi tage en snak?

Hvis du vil ringes op af mig, skal du blot udfylde felterne. Jeg ringer til dig inden 24 timer!