• Selskovvej 5 | 3400 Hillerød
  • Per@hypnose-i-hilleroed.dk
  • + 45 40 40 13 45

Hypnose i Hillerød | Per Møller

Angst, fobi, stress - Gør dig fri!

Udvalgte behandlinger

Rygestop

Går du og overvejer om du skal stoppe med at ryge? Med hypnose har jeg mulighed for at hjælpe dig til at få et nemmere rygestop end normalt.

Vægttab

Har du svært ved at slippe chokoladen og komme igang med at dyrke noget motion? Hypnose går ind og påvirker din underbevidsthed, og gør det dermed nemmere.

Hvordan virker det?

Hypnosen går ind og påvirker din underbevidsthed hvilket gør, at du får et helt andet mindset og andre værktøjer til at håndtere diverse situationer. Er du nervøs for at fremlægge kan jeg med hypnose gå ind klæde dig mentalt på til denne udfordring.

Send en besked »

Per Møller Larsen

Jeg er uddannet hypnotisør og hypnoterapeut hos Kim Lerche Nielsen og Jacob Strachotta. Senest har jeg også taget en uddannelse som showhypnotisør hos Tommy Rosenkilde.

Kontakt mig

Priser

Hypnose

Hvis du går og har problemer med det midste, har jeg mulighed for at hjælpe dig af med dette. Alt fra edderkopper til rygestop til vægttab.
Skriv ind så tager vi en snak.

800 kr for første behandling!

Showhypnose

Jeg tilbyder udover hypnose også showhypnose. Vi aftaler dato samt lokation herefter kommer jeg ud og performer for jeres forsamling.

Priser fra 5000 kr - Skriv ind så tager vi en snak!

Gavekort

Kender du en som står og har angst for at skulle til eksamen eller måske en som står overfor et rygestop? Hjælp dem godt på vej.

Give et gavekort til en du holder af!

Kan helt bestemt anbefale Per hvis du har selv de mindste problemer. Per gjorde at jeg fik det rigtige mindset til at tabe 40kg!


Kasper Sørensen - Tjener & Webdesigner

Kan helt bestemt anbefale Per hvis du har selv de mindste problemer. Per gjorde at jeg fik det rigtige mindset til at tabe 40kg!


Kasper Sørensen - Tjener & Webdesigner

Skal vi tage en snak?

Hvis du vil ringes op af mig, skal du blot udfylde felterne. Jeg ringer til dig inden 24 timer!